DOTĂRI

ÎN VEDEREA ÎNDEPLINIRII OBLIGAȚIILOR CONTRACTUALE

In vederea indeplinirii obligatiilor contractuale societatea noastra dispune de o gama variata si complexa de dotari. Astfel societatea noastra are in dotare autoturisme pentru interventia rapida, echipaj mobil de interventie care va actiona ori de cate ori este necesar la solicitarea agentilor de paza ce isi desfasoara activitatea in obiectiv sau la solicitarea Clientului,  dispecerat de monitorizare modern. Avem un numar de 84 de agenti de paza atestati de catre organele de politie, bine instruiti, dotati cu echipament de autoaparare, si mijloace de comunicare (tomfe, statii radio, telefoane mobile, lanterne, elctrosocuri,etc.),  din care 21 de agenti  avizati pentru paza inarmata.

Monitorizarea obiectivelor se realizeaza prin dispeceratul societatii, care preia toate mesajele de alerta emise de sistemele de alarmare.

In situatii de urgenta, la solicitarea beneficiarului, vom  interveni de  urgenta in timp util cu echipaj de minim 3 agenti. Mentionam ca pentru aceasta activitate ne sprijinim pe colaborarea SC Bronec SRL, tocmai pentru a reduce timpii de interventie, si majorarea fortei de interventie.

 

Lista dotari AGENTI

 • Tomfe;
 • Spray-uri lacrimogene;
 • Telefon mobil;
 • Statie radio emisie – receptie;
 • Lanterna;
 • Dispozitiv individual de iluminat de tip “hands free”
 • Alte mijloace de imobilizare
 • Mijloace de deplasare auto
 • Arme letale sau neletale, functie de obiectivul pazit..

 

DOTĂRI – POSTURI DE PAZA       

In scopul executarii in conditii optime a serviciului  toate posturile de paza vor fi dotate cu urmatoarele registre obligatorii, ce vor fi completate zilnic, si vor fi puse la dispozitia organelor de control ori de cate ori li se va cere:

 1. Registrul de procese-verbale pentru predarea/ primirea serviciului folosit la fiecare post de paza
 2. Registrul de evidenta acces persoane.
 3. Registrul de evidenta acces autovehicule.
 4. Registrul de control in care se consemneaza controalele efectuate de reprezentantii beneficiarului, cat si al societatii prestatoare.
 5. Registrul unic de control, existent la fiecare obiectiv, in care se consemneaza controalele efectuate de lucratorii de politie sau jandarmerie, dupa caz.
 6. Registrul de evenimente.

Pe langa aceastea, se vor gasi in mod obligatoriu, consemnul general si particular al postului, cat si fisa postului agentului de paza, precum si alte documente de control impuse de beneficiar.